Nu är den slutliga antagningen klar!

9 juli, 2021

Du kan nu logga in i Indra och ta del av ditt slutliga antagningsbesked. Det är många som loggar in för att se sitt besked. Kan du inte logga in, vänta en liten stund.

Missade du att svara på ditt antagningsbesked? Då har du en andra chans att göra det 26 juli klockan 10.00 – 30 juli klockan 12.00. Se gärna mer information under Aktuellt, Bra att veta under sommaren.

Läs alternativen noga så att ditt svar blir korrekt. Du kanske blivit antagen på val 2 och är reserv på val 1? Fundera då på hur du vill göra – vill du fortfarande hellre komma in på val 1 ska du välja ”Tacka ja” på val 2 och ”Stå kvar” på val 1. Finns det en plats för dig på val 1 i reservantagningen kommer du automatiskt att bli antagen till val 1 och din plats på val 2 stryks.

Vad betyder det som står på antagningsbeskedet? Läs här!

Har du inte kommit in på något av dina val? Om det beror på att du är obehörig kommer personal på introduktionsprogrammet att kontakta dig för att planera hur du ska gå vidare. Är du behörig står du som reserv och har fortfarande chans att komma in i reservantagningen. Kontakta din SYV eller Antagning Fyrbodal om du vill komplettera med fler val.

Om du blivit behörig i lovskola, om du gjort ett sent omval eller om du är andrahandsmottagen kommer din ansökan att prövas först i reservantagningen och du kan se ditt besked i Indra 4 augusti.

Antagning Fyrbodal har stängt vecka 28 och 29 men under denna period händer ingenting gällande antagningen och du kan lugnt avvakta med din fråga tills att vi är tillbaka i vecka 30. Vi har samlat information som kan vara bra att ha under sommaren på en särskild sida, där finns bland annat uppgifter om när du kan nå oss och svar på vanliga frågor. Titta gärna här!